info@janligthartschool.org 033 - 286 20 67

Onze school

De Jan Ligthartschool is een van de twee scholen voor openbaar basisonderwijs in Woudenberg. Wij staan voor goed en modern onderwijs, gegeven door gemotiveerd personeel in een leerrijke omgeving, waar kinderen leren samen met anderen zichzelf te zijn.

Leer wie jij kunt zijn!

Onze school is een openbare basisschool. Herkenbaar aan de jaarlijkse vieringen, de omgang met elkaar en de samenwerking met de ons omringende gemeenschap. Onze identiteit staat borg voor het pluriforme karakter van onze school. We bieden ruimte aan leerlingen met uiteenlopende levensbeschouwelijke en culturele achtergronden. Op deze manier werken we als school aan een menswaardige samenleving waarin respect en verantwoordelijkheid voor elkaar belangrijk zijn.

Kennismaken?

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar, of verhuist u naar Woudenberg en bent u benieuwd naar onze school en wilt u graag een kijkje komen nemen? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding! Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en vertellen we wie we zijn en waar we voor staan. Voor het maken van een afspraak, kunt u mailen naar: directie@janligthartschool.org of bellen naar: 033 – 286 20 67 of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.  Bij de kennismaking op school krijgt u het aanmeldformulier mee, aanmelden van uw kind kan al als uw kind 2,5 jaar is.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op de website van Scholen op de kaart: https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/10326/jan-ligthartschool

 

Heeft u de 360 graden foto’s van onze school al gezien? Neem snel hier een kijkje!

https://janligthartschool.org/onze-school/360-graden-tour/

Het team van de Jan Ligthartschool in Woudenberg:

Achterste rij van links naar rechts:
Hanneke, Elly, Loes H. Marije, Carola, Heleen, Fenneke, Ilse, Patricia, Paul, Esther, Nanda, Sander en Marjolijn

Voorste rij van links naar rechts:
Manon, Christel, Suzanne, Rochelle, Anne S. en Anne H.

Niet op de foto: Loes T. en Kim

Ons team bestaat uit:

  • schoolleider: Anne Suijdendorp
  • locatieleider: Christel Gilsing
  • leerkrachten: Anne Heshusius, Manon Odijk, Nanda Dorrestijn, Hanneke Heddema, Elly Heshusius, Heleen Leppers, Suzanne van Kranenburg, Marije van de Lagemaat, Rochelle Manders, Ilse Way, Paul van Harten, Esther Schoonderwoerd, Loes Teunissen, Sander Klootwijk
  • onderwijsassistenten: Fenneke van der Kamp, Carola Vonk en Kim Geijtenbeek
  • intern begeleider: Loes Hoogendoorn
  • conciërge: Frans Evers-Fred Beekmann
  • administratie: Marjolijn van Domselaar

De Jan Ligthartschool is een gezonde school! 

De Jan Ligthartschool heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School willen we als school laten zien dat gezond eten en drinken en voldoende beweging belangrijk zijn. De school is trots op dit behaalde resultaat! 

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Jan Ligthartschool voor actieve en gezonde leerlingen.  

Hiervoor biedt de school 3 dagen per week fruit/groente aan, aan de leerlingen. We stimuleren de leerlingen tot het meenemen van gezonde tussendoortjes, lunch en traktaties. Om het drinken van kraanwater te bevorderen heeft de school twee watertappunten aangelegd. Hier kunnen de leerlingen gedurende de dag hun bidon vullen welke de school heeft ontvangen via JOGG Woudenberg.  We proberen bewustzijn te creëren over gezonde voeding en waar dat vandaan komt. In samenwerking met Duurzaam Woudenberg en het IVN heeft de school daarvoor een voedselbos en een moestuintje aangelegd en er worden lessen aangeboden over gezonde voeding. 

De leerlingen, ouders en leerkrachten van de Jan Ligthartschool zijn trots om een Gezonde School te zijn! Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl. 

  

OBS Jan Ligthartschool in Woudenberg is een van de 13 STEV scholen in de regio Amersfoort en omgeving. Wij werken samen aan de educatieve, maatschappelijke en persoonlijke ontwikkeling van elk kind.

Privacyverklaring en klachtenregeling

STEV verwerkt van al zijn leerlingen en diens ouders/verzorgers persoonsgegevens. STEV vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang en is zich bewust van de verplichtingen die de privacywetgeving aan ons stelt. We zijn dan ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van u als ouder/verzorger en die van uw kind. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. In de privacyverklaring leggen wij u graag uit hoe wij met de persoonsgegevens van u en uw kind omgaan.