info@janligthartschool.org 033 - 286 20 67

Onze school

De Jan Ligthartschool is een van de twee scholen voor openbaar basisonderwijs in Woudenberg. Wij staan voor goed en modern onderwijs, gegeven door gemotiveerd personeel in een leerrijke omgeving, waar kinderen leren samen met anderen zichzelf te zijn.

Leer wie jij kunt zijn!

Onze school is een openbare basisschool. Herkenbaar aan de jaarlijkse vieringen, de omgang met elkaar en de samenwerking met de ons omringende gemeenschap. Onze identiteit staat borg voor het pluriforme karakter van onze school. We bieden ruimte aan leerlingen met uiteenlopende levensbeschouwelijke en culturele achtergronden. Op deze manier werken we als school aan een menswaardige samenleving waarin respect en verantwoordelijkheid voor elkaar belangrijk zijn.

Kennismaken?

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar, of verhuist u naar Woudenberg en bent u benieuwd naar onze school en wilt u graag een kijkje komen nemen? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding! Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en vertellen we wie we zijn en waar we voor staan. Voor het maken van een afspraak, kunt u mailen naar: directie@janligthartschool.org of bellen naar: 033 – 286 20 67 of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.  Bij de kennismaking op school krijgt u het aanmeldformulier mee, aanmelden van uw kind kan al als uw kind 2,5 jaar is.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op de website van Scholen op de kaart: https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/10326/jan-ligthartschool

 

Heeft u de 360 graden foto’s van onze school al gezien? Neem snel hier een kijkje!

https://janligthartschool.org/onze-school/360-graden-tour/

 

Het team van de Jan Ligthartschool in Woudenberg:

Nanda, Anne H., Rochelle, Rosalien, Marije

Anne S., Elly, Christel, Fenneke, Rosa

Merve, Suzanne, Hanneke, Frans, Patricia

Heleen, Ilse, Julia, Manon

Niet op de foto: Maryam, Maike, Kim, Loes, Marjolijn

Ons team bestaat uit:

  • schoolleider: Anne Suijdendorp
  • locatieleider: Christel Gilsing
  • leerkrachten: Anne Heshusius, Maryam Lahnine, Patricia van de Pol, Manon Odijk, Nanda Dorrestijn, Hanneke Heddema, Elly Heshusius, Heleen Leppers, Suzanne van Kranenburg, Marije van de Lagemaat, Rochelle Manders, Ilse Way en Merve Saglam
  • onderwijsassistenten: Fenneke van der Kamp, Maike Wittenberg en Kim Geijtenbeek
  • intern begeleider: Loes Hoogendoorn
  • conciërge: Frans Evers
  • administratie: Marjolijn van Domselaar

OBS Jan Ligthartschool in Woudenberg is een van de 15 STEV scholen in de regio Amersfoort en omgeving. Wij werken samen aan de educatieve, maatschappelijke en persoonlijke ontwikkeling van elk kind.

Privacyverklaring en klachtenregeling

STEV verwerkt van al zijn leerlingen en diens ouders/verzorgers persoonsgegevens. STEV vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang en is zich bewust van de verplichtingen die de privacywetgeving aan ons stelt. We zijn dan ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van u als ouder/verzorger en die van uw kind. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. In de privacyverklaring leggen wij u graag uit hoe wij met de persoonsgegevens van u en uw kind omgaan.